Grujić: Želimo bodove na Otoci

U Borcu spremni za novi izazov

Grujić: Želimo bodove na Otoci

Edmir Škorić

 U Borcu su odlučni da na Otoci nastave seriju dobrih rezultata. Priotiv Olimpica trener Marinović će na raspolaganju imati sve igrače, što u momčad iz Banje Luke uliva dodatnu dozu samopouzdanja.

"Idemo u goste Olimpicu sa željom da se nadigravamo. Naš naredni rival je tim protiv kojeg se može igrati i nekako su naše međusobne utakmice uvijek pune neizvjesnosti. Često se desi da oni uzmu bodove kod nas, ali i mi smo na Otoci imali dobrih momenata. Vjerujm da ni ovaj put nećemo razočarati i da ćemo se kući vratiti sa dobrim rezultatom. Zašto kriti, želimo pobjedu, mada je u gostima kod Olimpica i jeda bod veliki uspijeh"l rekao je kapiten Vladan Grujić.

Vinko Marinović nije propustio priliku da prije odlaska u Sarajevo još jednom upozori svoje igrače na neke propuste. 

"Zadovoljan sam pobjedom protiv Čelika, ali nisam određenim stvarima u odbrani. Ponovo smo bili darežljivi prema protivničkim napadačima, koji su često bili u dobrim šansama polsije naših grešaka. Takve stvari nam se ne smiju ponavljati. Sreća je pa Čelik nije iskoristio neke kikseve, ali protiv Olimpica nam se to ne smije dešavati, kaže Vinko Marinović.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.