Hervas ekspresno pronašao novi klub

Nakon odlaska iz Željezničara

Hervas ekspresno pronašao novi klub

Španski fudbaler Javier Hervas je prije dva dana iznenada napustio Grbavicu, a već danas je pronašao novi angažman.

Hervas će karijeru nastaviti u ekipi Mirandesa koja se takmiči u LaLigi2 (Segundi), a transfer je potvrđen putem oficijelne stranice ovog kluba.

"Odlučio sam da odem, jednostavno mojoj supruzi se nije svidio život u Sarajevu. Dok smo šetali sa svojim psom napale su nas lutalice i od straha supruga je željela da se vratimo u Španiju. Nakon što sam razgovarao sa klubom pustili su me uz obeštećenje, a moram priznati da mi je žao što je na kraju došlo do ovoga. Želim se zahvaliti klubu na podršci, osoblju, navijačima i naravno sada već bivšim saigračima", rekao je Hervas za SportSport.ba nakon odlaska iz kluba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, FK Željezničar i Javier Hervas su raskinuli ugovor na izričit zahtjev fudbalera, uprkos tome što je sa Plavim prošao kompletne pripreme i bio najavljen kao jedno od najvećih pojačanja u historiji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi