Historijski dan za Plave, Željo ima novi Statut

Kad sa Bristola...

Historijski dan za Plave, Željo ima novi Statut

Na vanrednoj Skupštini FK Željezničar, slobodno možemo napisati historijskoj, koja je održana u jednoj od sala hotela Bristol usvojen je novi klupski Statut.

Skupštinski delegati najtrofejnijeg bh. kluba novi Statut su usvojili uz četiri suzdržana člana. U trenutku usvajanja novog Statuta u salu je ušao legendarni Ivica Osim.

Kao da je tempirao svoj trenutak, legendarni Štraus sa Grbavice je i svojim prisustvom podržao ovaj novi korak za klub u kojem je i sam stasao. 

Prethodno, prije glasanja, pet delegata koji su bili neaktivni, zamijenjeni su novim članovima, pa su tako u sastav Skupštine ušli Mustafa Duraković, Senad Misimović, dok su ispred Udruženja navijača FK željezničar u sastav Skupštine ušli Dino Ramić, Riad Smailbegić, Eldin Bećiragić i Anel Maksumić.

Hotel Bristol se i ovoga puta, baš kao u pjesmi Mladena Vojičića Tife iz pjesme Grbavica, ispostavio itekako važan za najveći bh. fudbalski klub.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.