Husić: Zeba voli pare

Predsjednik Slobode odgovorio

Husić: Zeba voli pare

E. Škorić

Slobodin predsjednik u ostavci Azmir Husić dao je svoj komentar nakon izjave Zajka Zebe za SportSport.ba.

Zeba je, podsjetimo, kazao da su pojedini igrači Slobode bili primorani da rade po uputama Azmira Husića i da su na taj način narušili atmosferu u klubu, te su htjeli da sabotiraju tuzlanski klub nakon odlaska Husića.

"Ne znam šta mogu da kažem. Mislim da je Zeba malo ljut od finala Kupa na mene, kada sam mu rekao da ga smatram krivim jer nismo osvojili trofej. Ja sam toliko želio taj Kup, a on nam je falio", rekao je Husić, pa je dodao:

"Zajko spominje neke plaćenike, igrače koji su radili po mojim instrukcijama, ali ne znam o čemu govori. Nemam šta tu sad da odgovorim. Pa svi su igrači bili moji, sve sam ih plaćao, sada ispadoh kao nekakav menadžer koji gura svoje igrače. Mislim da je on samo malo ljut na mene, a i znate, Zajko malo voli pare, a ja nisam mogao neke stvari da ispoštujem. No, ja o njemu imam dobro mišljenje, on je puno dao Slobodi i na tome sam mu zahvalan".

Hustić ističe da je danas uživao prateći meč Sarajeva i Slobode.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Emocije su iste, ništa se nije promijenilo. Bio sam presretan kada je Krpa (Krpić, op.a) pogodio, znao sam da neće izgubiti. Ja sam uvijek bio veliki navijač Slobode", dodaje Husić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije