I Šener Bajramović želi voditi Zmajeve do EP-a

Novo ime u kandidaturi

I Šener Bajramović želi voditi Zmajeve do EP-a

A. Beganović

U navali raznih imena koja apliciraju za upražnjeno mjesto selektora A reprezentacije Bosne i Hercegovine, pojavilo se i jedno ime koje je već ranije bilo za kormilom nacionalnog tima, ali onog U-21.

Naime, kako saznaje SportSport.ba nekadašnji selektor mlade i olimpijske (U-23) reprezentacije Šener Bajramović, predao je svoju aplikaciju u N/FSBiH.

Ovu informaciju potvrdio nam je i sam Bajramović. 

"Smatram da svojim iskustvom i sa podrškom Saveza, kao i navijača, mogu odvesti Bosnu i Hercegovinu na Evropsko prvenstvo koje se 2016. održava u Francuskoj", kazao je Bajramović.

Bajramović je nakon sticanja profi licence stažirao u aktuelnom prvaku Evrope, Real Madridu, a tokom karijere vodio je FK Sarajevo, NK Jedinstvo, NK Bosna Visoko, NK Iskra Bugojno, Tikveš, te još neke druge ekipe, a ovaj magistar sporta trenutno je bez trenerskog angažmana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.