Ibraković: Nije istina da pregovaramo s Vešovićem

Sportski direktor Sarajeva za SportSport.ba

Ibraković: Nije istina da pregovaramo s Vešovićem

Abdulah Ibraković, sportski direktor Fudbalskog kluba Sarajevo, demantuje napise pojedinih medija da klub dovodi Marka Vešovića. 

Pojedini mediji u našoj zemlji objavili su kako će nogometaš Crvene zvezde Marko Vešović doći na Koševo, no Ibraković je u razgovoru za SportSport.ba demantovao takve napise."

"Informacija da je Sarajevo u pregovorima s Vešovićem nije tačna. Sarajevu se niko ne treba prodavati preko medija. Sarajevo je ozbiljan klub i kada transfer bude dogovoren, bit će i zvanično objavljen", kazao nam je Ibraković.

Inače, treba kazati da će dosta novih imena narednih dana biti na Koševu. Ibraković nam je rekao da se radi na jednom velikom transferu, ali da ćemo malo pričekati na njegovu službenu objavu.  

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.