Ibraković ostaje u Slobodi

Iako se povezivao sa Čelikom

Ibraković ostaje u Slobodi

Adnan Beganović

Nakon što su se razišli sa Vlatkom Glavašom čelnici Čelika su u potrazi za novim šefom stručnog štaba, a u medijima se kao jedan od kandidata za preuzimanje Čelika spominje i bivši trener ovog kluba Abdulah Ibraković.

"U Čeliku sam doista uživao, bilo je i nekih ružni stvari, ali pamtim samo one lijepe. Došli smo do finala Kupa gdje smo poraženi od Željezničara, no smatram da je i to bio dobar rezulatat. Laska mi to što su me se ponovo sjetili jer znači da sam ostavio kakav takav trag u ovom za bh. prilike velikom klubu", istakao je Ibraković za SportSport.ba i dodao.

"Međutim, u ovom trenutku mislim samo na Slobodu. Pred nama je mnogo posla, očekuje nas dosta teška sezona, ali grad Tuzla zaslužuje mnogo više od ovog danas i ja ću učiniti sve što je u mojoj moći da se što prije vratimo u Premijer ligu. Ne trebamo se zanositi i govoriti da će biti lako, naprotiv, ali dužni smo našim navijačima, ljudima koji vole fudbal i siguran sam da ih nećemo razočarati".

"Ispali smo iz društva najboljih, no nije kraj svijeta. U idućoj sezoni imamo samo jedan cilj, a to je povratak u Premijer ligu. Siguran sam da će mnogo toga u Slobodi u narednom periodu biti bolje, te da ćemo se ekspresno vratiti tamo gdje nam je i mjesto", zaključio je trener Slobode.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.