Igrači Bosne napadnuti u Kaknju

Oglasili se iz visočkog kluba

Igrači Bosne napadnuti u Kaknju

E. Čaušević

U derbiju 5. kola Prve lige FBiH u Kaknju su se danas sastali Rudar i Bosna iz Visokog, a meč je završen rezultatom 1:1.

Međutim, u centru pažnje našao se incident koji se desio nakon utakmice u Kaknju. Naime, nakon utakmice napadnuti su igrači gostujućeg kluba, a najgore su prošli Adnan Hrelja, Emin Efendira, Mirza Husić i Alen Burić koji su zadobili povrede. Poslije utakmice oglasili su se iz Bosne na svojoj zvaničnoj stranici, te su poručili da će nakon ovog incidenta pravdu potražiti na sudu.

"Jad i bijeda bh. fudbala, po završetku utakmice uprava Rudara na čelu sa Edinom Begovcem fizički se obračunala sa igračima i upravom NK Bosna prilikom čega su ozlijedjeni Adnan Hrelja, Emin Efendira, Mirza Husić, Alen Burić i drugi. Obzirom da je ovo već drugi put da "kralj korida" organizije napade na naše igrače i upravu a da kakanjska policija ostaje nijema, NK Bosna će potražit pravdu na sudu!!!!", poručili su iz Bosne.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi