Incident prije Skupštine NK Čelik, napadnut Adilović

Neće biti ni održana?

Incident prije Skupštine NK Čelik, napadnut Adilović

D. Kurbegović

Skupština NK Čelik, koja je bila zakazana za danas u 18:30 sati, prema nezvaničnim informacijama neće biti održana. 

Naime, grupa od desetak nepoznatih počinilaca je uoči početka skupštine napala člana Nadzornog odbora Ševku Adilovića, a uz verbalni obračun, navodno je bilo i potezanja pištolja i vrlo brzo je uslijedila policijska intervencija. 

Dok se grupa 'navijača' Čelika razbježala, Adilović je u policijskom vozilu odvezen u stanicu i trenutno se na licu mjesta vrši uviđaj. Također, ispred stadiona Bilino polje je ograđen ulaz u službene prostorije i najvjerovatnije od najavljene Skupštine kluba neće biti ništa. 

Kako saznajemo, prije samog incidenta kandidat za predsjednika Bruno Bojić je odustao od kandidature i od njegovog ulaska u Čelik neće biti ništa. 

Dodajmo i to da su iz MUP-a Zeničko dobojskog kantona saopštili da povrijeđenih nije bilo. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti