Jagodić u velikim problemima, Subić out do kraja sezone?

Tuzlaci pred nastavak prvenstva u problemima

Jagodić u velikim problemima, Subić out do kraja sezone?

E. Dindić

Nakon poraza na otvaranju drugog dijela prvenstva  od ekipe Mladosti iz Doboja kod Kaknja,   misli fudbalera Slobode i stručnog štaba  okrenute su idućem protivniku a to je ekipa Mettaleghe BSI iz Jajca. 

U ovom susretu nephodna je pobjeda ekipi Vlade Jagodića da bi ostvarila zacrtani cilj a to je plasman u Ligu 6, dok i gosti iz Jajca imaju svoju računicu.

Danas su fudbaleri Slobode odradili trening, a samo četiri dana uoči meča Jagodić se suočava sa velikim problemima.

Naime, na današnjem treningu nije bilo Samira Merzića, Aleksandra Subića i Nemanje Stjepanovića. Merzić zbog malaksalosti nije nastupio u susretu sa Mladosti iz Doboja kod Kaknja, pa je poslan na dodatne pretrage.

Kod Nemanje Stjepanovića pojavila se infekcija u mišiću pa i on nije bio na raspolaganju stručnom štabu Slobode na današnjem treningu. Bolovi u leđima Aleksandra Subića koje je imao na kraju su ispali mnogo opasniji nego što se u prvi mah činilo.

Postoji velika vjerovatnoća da će zbog navedenog problema i on odsustovati van terena do kraja ove sezone. Što se tiče pojačanja koja nisu dobila dozvolu Almedina Zilkića i Miloša Kalezića, kako nam je rečeno još uvijek su u procesu čekanja, te se nadaju da bih do petka mogli doći svi dokumetni.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sutra u 15:00 h na stadionu u Slavinovićima ekipa Slobode odigraće prijateljsku utakmicu sa niželigašem ekipom Proletera.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi