Teški dani za FK Sarajevo

Jahović: Živimo pod svijećama

Adnan Beganović

Na današnjoj press konferenciji u prostorijama FK Sarajevo, novinarima su se obratili igrači bordo kluba, a posebno je bila potresna priča napadača Adisa Jahovića.

"Hamzagić i ja živimo u istom stanu. Vlasnica nas stalno zove za kiriju, isključena nam je struja. Igrači Sarajeva žive pod svijećama. Nema plate i mi ne znamo kako ćemo to platiti. Mislim stvarno da je to sramota. Kapiten je rekao kakva je situacija. Prvog decembra treba da bude šesta plata, ali je nismo dobili", teškim riječima je govorio razočarani Adis Jahović.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.