Joco Stokić pred potpisom za Željezničar?

Iskusni napadač stiže na Grbavicu

Joco Stokić pred potpisom za Željezničar?

Napadač banjalučkog Borca, Joco Stokić, trebao bi u toku dana postati novi fudbaler Željezničara.

Kako nezvanično saznaje naš portal iskusni 28-godišnji fudbaler koji je pored Modriča Maxime, nosio još Zvijezde iz Gradačca i Borca, tokom današnjeg dana potpisati će ugovor sa klubom iz Zvorničke 27.

Detalji ugovora za sada nisu poznati, ali biti će sasvim sigurno nakon što se i klub iz Doline ćupova očituje svojim zvaničnim saopštenjem.

Stokić je u protekloj sezoni u dresu Borca upisao 26 nastupa i postigao 10 golova. Na terenu je u protekloj sezoni proveo ukupno 2298 minuta, po čemu je bio drugi najstandardniji igrač banjalučkog kluba, odmah iza Asmira Avdukića sa 2430 minuta.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Svakako će, ukoliko potpiše, Stokić biti pravo pojačanje za navalu Plavih, pogotovo ukoliko najbolji strijelac BH Telecom Premijer lige Riad Bajić napusti klub sa Grbavice.

Pored spomenutih bh. klubova Stokuć je igrao i za mađarske timove Honved i Kecskemeti, te za južnokorejski Jeju United.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti