Jovo Kojić novi igrač na Bilinom polju

Bivši kapiten Radnika iz Bijeljine

Jovo Kojić novi igrač na Bilinom polju

D. Kurbegović

Da rukovodstvo Čelika nema ambicije boriti se za sami vrh u narednoj sezoni dovoljno govore imena nogometaša koja su dovedeni na Bilino polje u ovom prelaznom roku. Izuzimajući imena Vernesa Selimovića, Anela Dedića i Amera Osmanagića, klub s Bilinog polja angažovao je neke igrače kojima će Čelik biti sigurno najveći klub u karijeri.

Posljednje pojačanje Čelika s kojim će Zeničani vjerovatno zatvoriti igrački kadar je 26-godišnji Jovo Kojić. Ovaj po vokaciji stoper bivši je kapiten Radnika, a pored kluba iz Bijeljine nastupao je još za Modriču i Zvijezdu iz Gradačca.

Kojić će zajedno s Renatom Gojkovićem vjerovatno činiti stoperski tandem u prvom kolu protiv Viteza, budući da je Zlatko Kazazić još povrijeđen i on neće biti spreman za početak prvenstva.

Podsjetimo se u ovom prelaznom roku Zeničani su na Bilino polje angažovali: Semira Bukvića, Eldara Kavazovića, Jovu Kojića, Zlatka Kazazića, Anela Dedića, Ante Vukušića, Vernesa Selimovića i Amera Osmanagića.

U odnosu na prošlogodišnju ekipu Zeničani su iz prve postave ostala tek četiri igrača Adi Adilović, Darko Mišić, Petar Bašić i Nikola Simić.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti