Jusić, Salčinović i Karić novi igrači Čelika

Velika pojačanja za klub s Bilinog polja

Jusić, Salčinović i Karić novi igrači Čelika

Dino Kurbegović

Nogometaši Čelika nakon što su u petak dobili i novog Šefa stručnog štaba Borisa Pavica, večeras je predsjednik kluba Senad Sarajlić uz asistiranje novog trenera dogovorio angažman trojice sjajnih nogometaša.

"Dogovorili smo do ljeta angažman Emira Jusića, Fenana Salčinovića i Mahira Karića, to su naša djeca i igrači koji su nosili crno-crveni dres, te smo sigurni da ćemo njihovim angažmanom biti mnogo jači. Dogovorili smo saradnju do ljeta, a poslije ćemo vidjeti da se eventualno produži njihov boravak u Čeliku", kazao je za SportSport.ba Sarajlić.

Emir Jusić defanzivac prošlu polusezonu proveo je u Kazahstanu, gdje je zajedno sa napadačem Mahirom Karićem nosio dres Akhzayika, dok je ofanzivni veznjak Fenan Salčinović  posljednji pola sezone bez kluba, ali njegovi igrački kvaliteti su neupitni i angažovanjem ovih igrača Čelik će sigurno imati jači tim nego jesenas.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.