Jusufbegović ponovo na klupi Olimpica

Raskinuta saradnja sa Sadikovićem

Jusufbegović ponovo na klupi Olimpica

Nedim Jusufbegović, vratio se na klupu FK Olimpic nakon što je klub sa Otoke danas sporazumno raskinuo saradnju sa Denisom Sadikovićem.

"Saradnja je bila izuzetno korektna i nemamo ni jedne loše riječi za rad trenera Sadikovića. Naša zajednička nesreća je da nam se nisu poklopili rezultati i u toj situaciji uvijek je trener prvi na udaru.  Napravili smo sporazumni raskid saradnje. Splet okolnosti doveo je do ovakvog raspleta, ali i mi i trener Sadiković moramo dalje, kaže potpredsjednik FK Olimpic Faruk Hadžović i dodaje:

 

"Mišljenja smo da je Jusufbegović najbolje rješenje za nas. Poznaje situaciju u klubu, mlad je, obrazovan i željan dokazivanja. Naši su planovi da sa njim na čelu ekipe pokušamo totalno promijeniti boju kluba. Naravno, sada nam je najbitnije da se ekipa stabizira, jer već u subotu nas čeka veoma važna utakmica protiv Širokog Brijega", naglasio je Hadžović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.