Azmir Husić, predsjednik FK Sloboda

„Kada se riješimo dugova razmišljat ćemo o Evropi“

Od okončanja sezone u Prvoj ligi FBiH i osvojene titule, predsjednik UO FK Sloboda Azmir Husić rijetko je istupao u javnosti. 

Na današnjoj press-konferenciji rekao je kako ga je sustigao i umor, a onda progovorio i o ambicijama Slobode u elitnom društvu.

„Naš prvenstveni cilj je opstanak. Mnogi će se pitati zbog lega je to tako. Odgovor je jasan – zbog dugova koji su enormni. Šta će nam Evropa i evropska pojačanja ako zbog dugova ne možemo dobiti licencu i igrati. Tek kada se riješimo dugova razmišljat ćemo o Evropi“, kazao je Husić.

U narednoj sezoni cijene ulaznica neće biti fiksne. Postoji mogućnost da cijena bude identična za zapadnu i sjevernu tribinu.

„Cijene ulaznica određivat ćemo od težine utakmice. Za utakmicu sa Čelikom mogu reći kako smo u dilemi izmešu 5 i 7 KM“, kazao je Husić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.