Karić, Smajić i Redžepi napustili Travnik

Sporazumno se razišli s klubom

Karić, Smajić i Redžepi napustili Travnik

A. Beganović

Boje Travnika u proljetnem dijelu premijerligaške sezone neće braniti Haris Redžepi, Mahir Karić i Adnan Smajić.

Naime, odmah nakon posljednjeg kola jesenjeg dijela sezone pomenuti fudbaleri su izrazili želju za odlaskom, a čelnici travničkih Vezira nisu im prabvili nikakve probleme, pa su Redžepi, Karić i Smajić Travnik napustili s ispisnicama u džepu.

Pored ove trojke još nekoliko igrača bi moglo napustiti Vezire, no sasvim sigurno da čelnici ovog kluba u januarskom prelaznom roku neće sjediti skrštenih ruku, te da će pokušati pojačati momčad za proljetni dio sezone u kojem ih očekuje grčevita borba za ostanak u društvu najboljih bh. klubova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.