Napadač Plavih debitovao sa dva gola

Kokot: Pogodili smo na vrijeme i 'otvorili' protivnika

Fudbaleri Željezničara su na najbolji mogući način otvorili proljetni dio sezone. Plavi su sa 3:0 u okviru 16. kola BH Telecom Premijer lige savladali Olimpic.

Ljepši debi o današnjeg u kojem je postigao dva gola novi napadač kluba iz Zvorničke 27 Zoran Kokot nije mogao ni zamisliti.

"Veoma sam zadovoljan svojim debijem, i što sam pogodio u dva navrata. Imao sam i dosta sreće. Želio bih da se zahvalim i ovim navijačima. Imao sam priliku ranije da igram pred njima i ali u protivničkom dresu. Ovo je zaista bila fenomenalna atmosfera", rekao je Kokot, te dodao: 

"Utakmica je bila teška, imali smo sreću što smo pogodili na vrijeme i otvorili protivnika. Znamo da je Široki jedna od najboljih ekipa u ligi i nećemo ići dole s bijelom zastavicom", kaže Kokot.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti