Ibišević: Želim se boriti za titulu

Napadač Stuttgarta želi visoko postaviti ciljeve

Ibišević: Želim se boriti za titulu

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Vedad Ibišević želi sa svojom ekipom Stuttgarta u dogledno vrijeme izboriti Evropu, te se uključiti u borbu za naslov prvaka Njemačke.

Ibišević je prošlog mjeseca pojačao Stuttgart odakle je došao iz Hoffenheima, a Švabe ove sezone igraju dosta promijenjivo.

"Došao sam u ovaj klub jer želim postizati uspjehe sa njim. Stuttgart je velika ekipa, sa velikom bazom navijača i tradicijom i mi svoje ciljeve moramo postaviti visoko. Želim da se borimo za jedno od mjesta koje vodi u evropska takmičenja, te da budemo konkurenti za naslov prvaka Njemačke", rekao je Ibišević.

Nakon 21 odigranog kola ove sezone u Bundesligi, Stuttgart je plasiran na devetom mjestu na tabeli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.