Krpić se vraća u Slobodu

Povratak na Tušanj

Krpić se vraća u Slobodu

Nakon što je dogovorena saradnja sa Zajkom Zebom, dres tuzlanske Slobode u drugom dijelu sezone najvjerovatnije nosit će i Sulejman Krpić. 

Krpić je za SportSport.ba potvrdio da se vraća na Tušanj i sutra bi se trebao pojaviti na prozivci trenera Husrefa Musemića. 

Ovaj 24-godišnji napadač je ne tako davno svojim golovima pomogao Slobodi da se vrati u elitni rang bh. fudbala, nakon čega je prešao u Istru 1961 s kojom se vrlo brzo sporazumno razišao. 

U svojoj karijeri još je nastupao za Sarajevo, Orašje, Metalac, LASK Linz II, te juniorsku selekciju zagrebačkog Dinama. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije