Lijepa gesta: Za postače sendvič i voda na Bilinom Polju

Prije meča protiv Grčke

Lijepa gesta: Za postače sendvič i voda na Bilinom Polju

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine odigrat će kvalifikacionu utakmicu za Svjetsko prvenstvo u petak na Bilinom Polju protiv Grčke.

Iz Fudbalskog saveza BiH osigurali su i jedno iznenađenje za sve navijače islamske vjeroispovjesti pred početak ovog meča.

Imajući u vidu da je u toku mjesec posta za pripadnike islamske vjeroispovjesti, bit će obezbijeđen besplatan sendvič i flaša vode, kako bi se navijači koji poste okrijepili pred početak utakmice. Mjesta za preuzimanje sendviča i vode će se nalaziti na svakoj tribini stadiona i bit će vidljivo označena.

Također, svaki navijač će na stadionu dobiti zastavicu BiH koje će biti korištene u skladu sa uputama oficijelnog spikera na stadionu.

Iz Fudbalskog saveza BiH pozvali su navijače na fer i sportsko navijanje naših navijača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi