Fudbaler Viteza pred meč sa Borcem

Livaja: Izašli iz krize u kojoj smo bili na početku sezone

Ekipa Viteza će u okviru 11. kola BH Telecom Premijer lige na svom stadionu ugostiti ekipu Borca. Banjalučani su u pobjedničkoj seriji, imaju pet pobjeda u nizu.

Vitežani se s druge strane žele novim trijumfom još više odmaknuti od dna tabele.

"Što se tiče Borca znamo da je to kvalitetna ekipa koja to pokazuje svojim rezultatima u zadnji pet kola. Ne sumnjam a smo mi izašli iz krize u kojoj smo bili na početku sezone, što nam daje zapravo da očekujemo jednu dobru utakmicu. Naša želja i volja je naravno pobjeda, što bi volio da se desi pred punim tribinama", kazao je Ivan Livaja, fudbaler Viteza, te na kraju poručio navijačima da dođu u što većem broju.

Susret između Viteza i Borca na programu je danas sa početkom u 15 sati na Gradskom stadionu u Vitezu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.