Ludogorec zaintersovan za Husejinovića

Dobre igre nisu ostale nezapažene

Ludogorec zaintersovan za Husejinovića

Adnan Beganović

Fudbaleri Sarajeva sinoć su sa 3:1 savladali Levski, te su se tako plasirali u 3. pretkolo Evropske lige, a najzaslužniji za pobjedu bordo momčadi bio je fantastični Said Husejinović.

Naime, pomenuti Husejinović postigao je dva gola s tim što je drugi pravo remek djelo. Nekoliko fudbalea Levskog igrač Sarajeva napravio je smješnim, a onda je sa nekih 15 metara zakucao loptu u mrežu bugarske momčadi.

Njegove igre u dvomeču sa Levskim nisu ostale nezapažene, a SportSport.ba saznaje da je nekoliko evropskih klubova već kontaktiralo ljude koji brinu o Saidovoj karijeri.

Jedan od tih klubova je i bugarski osvajač trostruke krune Ludogorec, koji je u 2. pretkolu Lige prvaka nesretno poražen od zagrebačkog Dinama.

Prema našim informacijama čelnici Ludogoreca žele što prije vidjeti Husejinovića u svom timu, no treba naglasiti da se za eventualni transfer pita i Sarajevo za kojeg je Said ugovorom vezan do januara naredne godine.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.