Mahmutović stekao pravo nastupa za Čelik

Stigao certifikat iz Grčke

Mahmutović stekao pravo nastupa za Čelik

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika nakon tri uvodna poraza od Borca, Sarajeva i Širokog Brijega u prošlom kolu na Bilinom polju s uvjerljivih 3:0 savladali su Radnik iz Bijeljine. 

Izabranici Kemala Hafizovića sjajnom igrom iznenadili su kompletnu bh. javnost, a stručni štab nada se da će crno-crveni i u narednim utakmicama igrati dobro.

Sjajna vijest za stručni štab jeste da će u narednoj utakmici protiv Krupe moći računati na najveće pojačanje ovog prelaznog roka. Aidinu Mahmutoviću krajem prošle sedmice stigao je certifikat iz Grčke, a jučer je konačno i registrovan za Čelik, s kojim je potpisao ugovor na godinu dana.

Tako će Zeničani u narednoj utakmici biti dodatno pojačani u napadu, a sigurno će i protivnicima biti teže, kada nasuprot sebe imaju imena poput Mahmutovića, Kouadia i Salčinovića, koji sigurno svakoj ekipi mogu napraviti velike probleme u odbrani.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Čelik će u narednom kolu gostovati u Krupi, gdje je prošle sezone odigrao bez golova, a jasno je da bi s takvim rezultatom i sada bili zadovoljni. 

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi