Marčeta, Kraljević i Redžić potpisuju za Borac

Banjalučani se pojačali

Marčeta, Kraljević i Redžić potpisuju za Borac

Nakon što je ozvaničen odlazak kapitena Vladana Grujića u Norvešku uprava Borca povukla je prve poteze kad je u pitanju jačanje igračkog kadra. Ugovore sa Borcem će potpisati napadač Damjan Marčeta, defanzivac Marin Kraljević i mladi vezista Ajdin Redžić koji je došao iz Rudar Prijedora.

"Bili su proteklih dana na probi sa nama i nakon svega oni su zadovoljili pa sad nema razloga da ne potpišemo ugovore", rekao je sportski direktor Slobodan Starčević.

U Borcu ne isključuju mogućnost novih pojačanja.

"Ukoliko neko od igrača napusti naše redove onda ćemo morati da mu potražimo zamjenu", dodao je Starčević.

Nebojša Runić ima neke kombinacije oko odlaska u Austriju, a Subiću je još uvijek aktuelan odlazak u Vojvodinu. Mladi Fedor Predragović se nalazi u Rusiji na probi u Ufi, a u kontrolnom susretu je postigao i gol, pa moguće je da će se ovaj mladi fudbaler preseliti u Rusiju.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.