Veznjak reprezentacije nakon duela sa Belgijom

Medunjanin: Zaslužili smo više od jednog boda

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras je na stadionu Bilino polje u okviru kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo odmjerila snage sa Belgijom. 

Imala je naša reprezentacija vodstvo, ali smo na kraju primili nesretan pogodak i Belgija je odnijela bod. Haris Medunjanin bio je jedan od najboljih na terenu u duelu sa Crvenim đavolima, te ističe kako smo zaslužili više od jednog boda iz ove utakmice. 

"Mislim da su svi pred utakmicu bili zadovoljni sa jednim bodom, ali kako smo igrali, mislim da smo zaslužili više. Mislim da se prva utakmica protiv Kipra morala pobijediti. Sada bi imali pet bodova, ali to je fudbal," kaže Medunjanin i dodaje: 

"Dvije prvoplasirane ekipe idu direktno, treća u doigravanje. Sve je otvoreno. Igramo sljedeću utakmicu sa Izraelom i to moramo pobijediti i mi to znamo," kaže Medunjanin. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.