Mešanović: Ostavili smo srce na terenu

Napadač Slobode za SportSport.ba

Mešanović: Ostavili smo srce na terenu

Midhat Šljivak

Napadač tuzlanske Slobode Jasmin Mešanović pružio je fantastičnu partiju u današnjem susretu protiv Leotara koju su Tuzlaci dobili rezultatom 2:1.

Mešanović je pogodio za vodstvo Tuzlaka od 1:0 u osmoj minuti susreta, a mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine proglašen je igračem utakmice, sasvim zasluženo jer je bio nezadrživ po odbranu Leotara u ovom susretu. 

 

"Zadovoljan sam igrom kompletnog tima u današnjoj utakmicia. Ostavili smo srce na terenu, te smo zasluženo slavili protiv vrlo neugodne ekipe Leotara. Nadam se da ćemo i u nastavku sezone pružati partije kao danas, te da ćemo na kraju sezone biti u vrhu premijerligaške tabele", rekao je Mešanović za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

Mešanović je u dosadašnjem dijelu sezone postigao četiri gola, od čega dva u proljetnom dijelu prvenstva, a također je upisao i tri asistencije. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti