Mujadžić: Jednom nogom smo u Premijer ligi

Prvi čovjek Jedinstva

Mujadžić: Jednom nogom smo u Premijer ligi

Emir Mujadžić, predsjednik Nogometnog kluba Jedinstvo Bihać jučer je u Gračanici bodrio fudbalere ovog kluba koji su izvojevali značajan bod u duelu sa Bratstvom. 

Nakon završetka susreta, bio je veoma zadovoljan igrom i rezultatom.

„Čestitam nogometašima Jedinstva i šefu Ahmetu Kečaloviću na pravoj muškoj, borbenoj utakmicu. Ovako se brane boje kluba. Nikog ne mogu izdvojiti, svi su dali sve od sebe. Iza nas je najteže gostovanje i nakon Gračanice mogu reći da smo već jednom nogom u Premijer ligi. Hvala i našoj Sili Nebeskoj koja nas je ko zna koji put bodrila na gostovanju i tako nam pružila snagu da se vratimo na Unu neporaženi,“ rekao je predsjednik Mujadžić za službenu stranicu Jedinstva.

Jedinstvo u narednom kolu na domaćem terenu dočekuje tim GOŠK-a iz Gabele.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.