Trener kadeta FK Željezničar za SportSport.ba

Mulaosmanović: Presudile su individualne greške

S. Mlaćo

Novi poraz, treći ove sezone upisali su kadeti FK Željezničar na svojoj Grbavici danas protiv nada FK Sarajevo (1:2).

Bordo tim je pokazao malo više, te zasluženo slavio i nastavio pobjedonosni niz.

Na Grbavici su naravno nezadovoljni zbog novog poraza, a svoj osvrt na susret dao je trener kadeta Plavih nada Adin Mulaosmanović.

"Što se tiče same utakmice, mislim da je bila dosta sadržajna i čvrsta. Nažalost, mi smo danas izgubili, te čestitam kadetima FK Sarajevo na dobroj predstavi. Mi moramo dosta da radimo, a danas su presudile indvidualne greške, međutim, to ne umanjuje pobjedu Sarajeva. Napredovali smo u nekom taktičkom smislu", kazao je Mulasmanović koji se prije par kola vratio na klupu kadeta tima sa Grbavice.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi