Musemić: Od Tobola ću manje kombinovati

Jesenji prvaci u Turskoj

Musemić: Od Tobola ću manje kombinovati

Fudbaleri tuzlanske Slobode u Turskoj na pripremama imaju idealne uslove za rad. 

Izabranici Husrefa Musemića prvu pripremnu utakmicu u Antaliji će odigrati 10. februara protiv Tobola iz Kazahstana, a iz kluba su saopštili da se radi o idealnom protivniku za uigravanje pred nastavak sezone u Premijer ligi BiH. 

"Utakmica sa Zvijezdom bila je posljednja gdje smo kombinovali više postava i igrača. Već od Tobola će se uigravati, koncipirati tim sa kojim ćemo igrati u ligi. Počinjemo sa uobličavanjem prve postave", izjavio je trener Husref Musemić za klupsku stranicu, dodavši: 

"Sve je odlično u Antaliji. Vrijeme nas služi, smještaj je sjajan, a i fudbalski tereni su na 100 metara od hotela u kojem se nalazimo. Imamo sve uslove da dobro radimo na pripremama", zaključio je Husref Musemić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sloboda je prvi dio sezone u Premijer ligi BiH okončala na liderskoj poziciji sa jednim bodom više u odnosu na drugoplasirani Zrinjski iz Mostara. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti