Tuzlaci se spremaju u Turskoj

Musemić: Sloboda je bosanski Leicester

E. Škorić

Sloboda, lider Premijer lige, priprema se u Beleku u Turskoj za nastavak sezone.

Trener Slobode Husref Musemić kaže da njegov tima ima izvanredne uslove, uostalom u to se možete uvjeriti u našem kratkom prilogu iz Turske.

"Imamo sve uslove, kako za rad, tako i za odmor, pa i za oporavak. Imamo još četiri utakmice za odigrati. Spremamo se dobro. U ovom trenutku smo sigurno ozbiljna ekipa i morat će nas svi protivnici shvatiti ozbiljno. Nadam se dolasku još jednog igrača u ovih nekoliko dana", rekao je Musemić, dodavši kako je Sloboda na neki način kao Leicester u Premiershipu.

"Ljudi kažu sve stat će nas kad, tad. Govore tako i za Leicester u Engleskoj, a mi podsjećamo na njih, pa smo na neki način bosanski Leicester".

Sloboda igra protiv Borca na početku drugog dijela sezone, a sigurno da će se puno toga znati nakon prvih nekoliko kola.

"Prva dva-tri kola može puno toga da riješi u prvenstvu, obzirom da imamo teške utakmice, a između sebe igraju Zrinjski  i Sarajevo, Široki i Željo... S igračima često razgovaram, objašnjavam im da je ovo jedinstvena prilika. Činjenica je da sve ovo nekako brzo ide. 

Sloboda ima podršku Tuzle, sve izgleda super...

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nemamo nikakve probleme, sve nam je obezbijeđeno i na nama je samo da dobro radimo i da u nastavku prvenstva pokažemo šta možemo".

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi