Najgore prošli Sloboda i Mladost Velika Obarska

Disciplinska odrezala kazne

Najgore prošli Sloboda i Mladost Velika Obarska

Disciplinska komisija NS/FS BiH je na na sjednici održanoj 10. septembra ove godine rješavajući prispjele predmete sa odigranih utakmica posljednja tri kola "odrezala" kazne.

Tuzlanska Sloboda je zbog prekršaja iz člana 53. Disiplinskog pravilnika na utakmici protiv Širokog Brijega kažnjena sa 3000 KM.

Pored toga Sloboda je kažnjena sa dodatnih 1500 KM zbog prekršaja iz člana 52. na utakmici protiv Zrinjskog. Zbog prekršaja Disciplinskog pravilnika na istoj utakmici Mirsad Dedić trener golmana Slobode i Denis Karić zbog prekršaja iz člana 43. Disciplinskog pravilnika kažnjeni sa po dvije utakmice zabrane uz dodatnih 1000 KM.

Pored Slobode, Mladost iz Velike Obarske je zaradila dvije kazne u susretu sa Sarajevom, te po jednu u duelima sa Travnikom i Čelikom za ukupnih 4000 KM (uz 200 za crveni karton Jeftića) koje mora uplatiti u kasu saveza.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti