Neretljak odradio prvi trening sa Metallegheom

Jajčani trenirali u Krupi na Vrbasu

Neretljak odradio prvi trening sa Metallegheom

S. Mlaćo

Nogometaši Metalleghea danas su odradili prvi trening pod palicom novog šefa stručnog štaba Mate Neretljaka, te njegovih pomoćnika Romea Šapine i Ive Vincetića.

Kraljevi iz Jajca danas su trenirali na stadionu Krupe na Vrbasu, gdje će se spremati do srijede, a razlog je katastrofalan teren u njihovom gradu.

Današnji trening zbog povrede je propustio Nebojša Popović, dok je Elvis Bibić počeo sa lakšim treninzima. Jajčani će u subotu u goste Radniku iz Bijeljine, a ovaj susret propustiti će zbog tri žuta kartona Sulejman Smajić te Aleksandar Radulović.

Nakon gostovanja u Bijeljinu, Metalleghe će ugostiti Sarajevo, a pred zimsku pauzu još će odmjeriti snage sa Olimpicom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije