Nermin Bašić preuzima kormilo Travnika

Povratak na klupu Vezira

Nermin Bašić preuzima kormilo Travnika

A. Haznadarević

Nakon što je Elvedin Beganović smijenjen sa mjesta šefa stručnog štaba NK Travnik, ovaj premijerligaš je imenovao njegovog nasljednika.

Tako će na klupu Vezira ponovo sjesti jedan od najmlađih trenera u BH Telecom Premije ligi Nermin Bašić, koji je već imao prilike voditi ovaj klub. 

 

Jedini i najvažniji zadatak koji je postavljen pred ovog mladog stručnjaka je da spasi Travničane od ispadanja u niži rang takmičenja. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

Travnik trenutno stoji jako loše sa 23 boda koja su dovoljna za 14. poziciju, a od davljenika GOŠK-a je udaljen četiri boda, dok biljeljinski Radnik bježi sa tri boda više baš kao i Zvijezda. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.