NK Krajišnik istupa iz Prve lige Federacije BiH?

Čeka se službena potvrda

NK Krajišnik istupa iz Prve lige Federacije BiH?

A. Beganović

Nogometni klub Krajišnik iz Velike Kladuše najvjerovatnije neće nastaviti takmičenje u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine.

Naime, prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba, istina još uvijek nezvaničnim, u Velikoj Kladuši je održana Skupština NK Krajišnik, na kojoj je imenovano sedam novih članova iste.

Na Skupštini su imenovani i novi članovi Upravnog odbora, a navodno je odlučeno da Krajišnik ne nastavi takmičenje u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine.

Ukoliko se potvrdi tačnost naših informacija doće i do promjena na tabeli Prve lige Federacije BiH jer će se svim klubovima koji su osvojili bodove protiv Krajišnika, isti oduzeti, tako da će najviše profitirati Iskra iz Bugojna, koja je jedina pretrpjela poraz u duelu sa ekipom iz Velike Kladuše.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.