Od sutra u prodaji 11.200 ulaznica za spektakl u Zenici

Bez organizovanog dolaska gostujućih navijača

Od sutra u prodaji 11.200 ulaznica za spektakl u Zenici

D. Kurbegović

Organizovanog dolaska gostujućih navijača sutra na utakmici finala Kupa BiH između Čelika i Sarajeva neće biti. To su nam danas kazali čelnici kluba s Bilinog polja, koji su za sutrašnji duel štampali 11.200 ulaznica.

Cijene ulaznica kao što smo pisali su: 6 KM zapad, 4 KM istok, te sjever i jug 2 KM. Zeničani su poduzeli sve mjere kako bi utakmica bila što bolje organizovana, a tribine popunjene do posljednjeg mjesta. Ulaznice će sutra od 13 sati biti u prodaji na pet prodajnih mjesta kod stadiona Bilino polje, dok će kapije biti otvorene od 15 sati kako bi se izbjegla eventualna gužva.

Prvu utakmicu finala Kupa sudit će trenutno naš najbolji sudija Ognjen Valjić iz Banja Luke, a utakmicu će direktno prenositi BHT1.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.