Trener Željezničara razočaran zbog lošeg suđenja

Odović: Nevjerovatno da se Želji sudi na ovakav način

T. Hebib

U derbiju 4. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine nije bilo pobjednika. Široki Brijeg i Željezničar su podijelili bodove (1:1), a Plavi su po svemu sudeći oštećeni od sudija ovog meča.

Duel Širokog Brijega i Željezničara nije bio pretjerano kvalitetan, a gosti iz Sarajeva su uspjeli sa igračem manje da osvoje bod. No, mogli su Plavi i do tri boda, no čini se da im je pomoćni sudija Amer Macić signalizirajući ofsajd poništio čist pogodak.

Razočaran suđenjem bio je i trener Željezničara, Milomir Odović.

"Mogu biti zadovoljan rezultatom, Široki je odlična ekipa. Korektna igra, no suđenje. Nevjerovatno je da se Željezničaru u posljednje vrijeme sudi na ovaj način. Ne sudi nam se po pravilima nogometne igre", istakao je Odović.

 "Široki je odlična ekipa. Mi  smo se morali prilagoditi sa igračem manje. Orijentisali smo se na defanzivu i u takvim uslovima smo imali dvije tri šanse od kojih je jedan pogodak , mislim regularan. Ali, tako ne misle sudije", dodao je trener Željezničara.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.