Okupljanje potencijalnih Zmajeva iz Premijer lige 5. aprila

Baždarevi nastavlja po zacrtanom planu

Okupljanje potencijalnih Zmajeva iz Premijer lige 5. aprila

A. Beganović

U utorak 5. aprila u Trening kampu Fudbalskog savezu Bosne i Hercegovine u Zenici selektor našeg nacionalnog tima Mehmed Baždarević će okupiti potencijalne Zmajeve iz Premijer lige.

Nakon prijateljskih susreta sa Luksemburgom i Švicarskom u kojem je naš nacionalni tim ostvario dvije pobjede, selektor Baždarević sa svojim saradnicima nastavlja sa ranije isplaniranim aktivnostima.

Kako bi proširio bazu reprezentativaca pred kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2018. godine čiji domaćin je Rusija, Baždarević je odlučio testirati igrače iz domaćeg prvenstva.

Na okupljanju će se svi pozvani igrači upoznati sa selektorom i tehničkim direktorom s kojima će obaviti i razgovore, a biće upriličena i kontrolna utakmica.

U narednim danima Baždarević će saopštiti spisak igrača za navedeno okupljanje, a na istom će se između ostalog najvjerovatnije naći Vedran Kjosevski, Kenan Pirić, Adnan Kovačević, Samir Memišević, Almir Bekić, Adnan Zahirović, Ajdin Redžić, Goran Zakarić, Antonio Soldo, Zvonimir Kožulj, Dušan Hodžić, Jasmin Mešanović, Elvis Sarić, Amer Ordagić, Haris Duljević, Danijel Graovac, Dino Beširević, Kerim Memija, Aleksandar Kosorić...

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi