Olimpic lagano savladao Leotar

Olimpic slavio na otvaranju prvenstva

Olimpic lagano savladao Leotar

M. Šljivak

Olimpic je na Otoci u prvom kolu Premijer lige dočekao ekipu Leotara, a na kraju je domaći tim slavio pobjedu rezultatom 4:0.

Dominantno je domaći tim odigrao prvo poluvrijeme. Već u četvrtoj minuti susreta za vodstvo Olimpica pogodio je Sulejman Smajić za prednost domaćeg tima od 1:0.

Nastavio je Olimpic sa napadima i nakon postignutog gola. To im se isplatilo u 22. minuti susreta kada je Kapić povisio prednost Olimpica na 2:0, što je bio rezultat nakon prvih 45 minuta utakmice.

Nastavak utakmice ponovo donosi dobru igru Olimpica. Konstantni napadi su im se isplatili u 65. minuti kada je Zoran Kokot prelijepim golom povećao prednost Vukova na 3:0.

 U posljednjim trenucima Olimpic je došao i do četvrtog gola za konačan rezultat od 4:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.