Olimpic otkazao saradnju Jusufbegoviću

Zbog loših igara

Olimpic otkazao saradnju Jusufbegoviću

E. Škorić

Fudbalski klub Olimpic otkazao je saradnju  treneru Nedimu Jusufbegoviću.

Naime, kako saznajemo, na Otoci nisu zadovoljni igrama Olimpica u posljednje vrijeme, a kap koja je prelila čašu bila je utakmica šesnaestine finala Kupa BiH protiv Viteza.

 

Tako je Olimpic teško izborio put u osminu finala u duelu sa niželigašem. Tek na jedanaesterce su domaći igrači prošli dalje. Proteklog vikenda, Olimpic je veoma teško, iako su gosti bili bolji, savladao Leotar s 1:0.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

Zasad nema informacija ko će preuzeti užarenu klupu najmlađeg sarajevskog premijerligaša. Bilo je špekulacija da će ona pripasti Mirzi Varešanoviću, ali prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba, niko iz Olimpica dosad nije kontaktirao bivšeg trenera Sarajeva i Veleža.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.