Osim: Bilo bi dobro steći bilo kakvu prednost

Očekuje tešku utakmicu

Osim: Bilo bi dobro steći bilo kakvu prednost

E. Škorić

Nogometaši Željezničara i Širokog Brijega sutra će na Grbavici odigrati prvu utakmicu finala Kupa Bosne i Heregovine.

Na konferenciji za novinare u Plavom salonu Amar Osim, menadžer Željezničara, govorio je o sutrašnjem meču. Smatra da neće biti nimalo lako njegovim pulenima da ostvare dobar rezultat.

"U toj utakmici bio je slab teren pa nismo mogli puno ni pokazati, kao ni oni. Ovoga puta bit će drugačija utakmica. Teren će biti bolji, a ulog veći. Naravno, igraju se dvije utakmice. Bilo bi dobro da steknemo bilo kakvu prednost pred odlazak na Pecaru", kazao je Osim, koji je jođ dodao:

"Oba kluba su, manje-više, obezbijedila Evropu, pa bi ovo trebao biti spektakl za gledatelje. Sastaju se dvije najuspoješnije i najkvalitetnije momčadi u Bosni i Hercegovini. očekujem četiri do pet hiljada gledatelja. Ne znam šta više uraditi da bude veći broj ljudi na stadionu".

"Kup je svakome dovoljan motiv i mislim da motivacije neće nedostajati. Vjerovatno će sitnice odlučiti, kao što je bio slučaj protiv Borca, Širokog Brijega i Sarajeva".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.