Osipa se igrački kadar Slavije

Kokot u Kazahstanu, Papaz i Dujković u Ukrajini

Osipa se igrački kadar Slavije

M. Šljivak

Poslije odlaska sa klupe Slavije trenera Vlade Čapljića počeo je da se osipa i igrački kadar tima iz Lukavice.

Slaviju bi u ovom prelaznom roku mogli da napuste Zoran Kokot, koji ima jednu ponudu iz Kazahstana, ali i defanzivac Predrag Papaz i golman Ratko Dujković za čije su usluge zainteresovani klubovi iz Ukrajine.

"Ova tri igrača mogu da odu,ako dobiju primamljive ponude, jer oni su zaslužili da im klub izađe u susret jer su u pšroteklom periodu ponašanjem zaslužili da im ne pravimo probleme" rekao je direktor Zdravko Šavija.

U Lukavici još uvijek nisu riješili pitanje trenera, a u proteklom periodu spominjala su se mnoga imena poput Odovića, Erbeza, šešlije, Bjelice.

"Sve su to čiste glasine, a istina je da još uvijek nismo razgovarali ni sa jednim trenerom. Upravni odbor će ovih dana imenovati komisiju koja će razgovarati sa kandidatima za trenera" dodao je Šavija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.