Novinarima se obratio i Ihtijarević

"Ovaj sistem takmičenja donosi derbi u svakom kolu"

Šef skauting službe FK Sarajevo Faruk Ihtijarević smatra da će BHT Premijer liga BiH biti znatno atraktivnija sljedeće sezone. 

"Ovaj sistem takmičenja je atraktivniji i u svakom kolu donosi neki derbi. Mi u prvom kolu igramo vječiti derbi. Nadam se da ćemo ove godine igrati četiri ova derbija i u Ligi za prvaka i da će Sarajevo pokušati igrati što bolje u svakoj utakmici kako bi ostvarilo svoje ciljeve", kazao je Faruk Ihtijarević.

Posjećanja radi, voljom žrijeba je odlučeno da će vječiti derbi između Željezničara i Sarajeva biti odigran već u prvom kolu na Grbavici. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi