Petrović: Dobio sam poziv iz Tuzle, sve je stvar dogovora

Potvrđeno pisanje SportSport.ba

Petrović: Dobio sam poziv iz Tuzle, sve je stvar dogovora

S. Mlaćo

Slavko Petrović, nekadašnji trener Željezničara, danas je pratio meč između Radnika i Željezničara u Bijeljini.

Plavi su slavili sa 2:0, te upisali sigurnu pobjedu i ostali u samom vrhu tabele.

Petrović je za SportSport.ba prokomentarisao duel dva tima koja je imao priliku trenirati.

"Radnik je bojažljivo ušao u meč, a sa moje tačke gledaišta možda ono i nije bio penal za Želju. Ipak, Željo je poveo, zatim dominirao. Pobjeda je zaslužena. Drugo poluvrijeme Radnik je igrao angažovanije, posebno nakon tog crvenog kartona, međutim, to je bilo to u ovom meču", kazao je Petrović.

Dolazak na klupu Admira Adžema djelovao je pozitivno za Željezničar. Plavi nakon sedam kola imaju pet pobjeda, te po jedan remi i poraz. Petrovića smo pitali kako gleda na to da je Željo njegovim odlaskom doživio pozitivni šok.

"I mi smo bili u vrhu. Kada sam ja došao bili smo deveti, a završili drugi. Tako gledam na to. Bitno je da klub napreduje i nadam se da će i dalje ići tim putem. Nemam ništa negativno da kažem", jasan je srbijanski stručnjak.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kako je SportSport.ba danas i najavio, Petrović je jedan od kandidata za klupu Slobode iz Tuzle, s obzirom da Vlado Jagodić od danas više nije trener Tuzlaka.

"Moram priznati da je kasno sinoć bio jedan poziv iz Tuzle. Međutim, više se nisu javili. Sve je stvar dogovora, pa ćemo vidjeti", dodao je Petrović.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti