Veznjak Papetovog tima

Pjanić: Još uvijek smo prvi, sve je u našim rukama

Puno se i glasno pričalo o tome kako smo u meču sa Slovacima apsolutni favoriti, kako idemo na pobjedu i kako smo sposobni odgovoriti na sve izazove, te postići dva – tri gola. 

Nažalost, korak više ka Brazilu nismo uspjeli napraviti. Nakon poraza koji je bio neplaniran, ostali smo u mjestu ili bolje reći na mjestu, onom prvom što je možda najvažnije.

„Mislim da je naša igra bila loša, šta se dogodilo ne znam. Iz svega ovoga moramo gledati naprijed, nova utakmica igra se u utorak. Još uvijek smo prvi i sve je u našim rukama tako da ovo trebamo zaboraviti. Nije bilo očekivano, mi smo loše igrali i ovo je težak poraz za nas“, kazao je Miralem Pjanić, veznjak fudbalske reprezentacije BiH.

Nakon poraza se malo šta može promjeniti

„Gotovo je sada, oni su pobijedili, bila je teška utakmica sigurno. Znali smo i prije da su oni izuzetno težak protivnik“.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti