Pjanić u razgovoru za naš portal

Pjanić: Male su šanse da igram u petak

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić istakao je u razgovoru za SportSport.ba kako mu je drago što je dio projekta Edina Džeke danas, a Mali princ je za naš portal potvrdio kako su male šanse da zaigra protiv Grčke.

"Ovo je lijepa inicjativa. Drago mi je što sam ovdje i što ima dosta djece. Našli smo se i mi svi danas na okupljanju, biće nam lijepo svima i drago mi je što sam ovdje", rekao je za početak razgovora Miralem Pjanić.

Pjanić je dodao kako situacija oko njegove povrede nije baš najbolja.

"Situacija nije baš najbolja. Rano je još pričati, ali uglavnom zadovoljan sam napretkom terapija i nadam se da će sve biti dobro. Nisam 100% spreman", dodao je Pjanić, a na pitanje kakve su šanse da ga vidimo na terenu protiv Grčke u petak je izjavio.

"Šanse su veoma male".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.