Asistirao Džeki za pogodak

Pjanić: Pokazali smo drugo lice u odnosu na Kipar

Miralem Pjanić bio je asistent kod pogotka Edina Džeke kojim je naša reprezentacija stigla u prednost. Nažalost, taj nam gol nije bio dovoljan da upišemo pobjedu ali Mire ipak ne želi očajavati.

"Možemo biti zadovoljni ovim remijem. Imali smo svoje šanse, mogli smo zabiti i gol više... Igrali smo protiv najjače reprezentacije u našoj grupi i pokazali smo pravo lice naše reprezentacije", rekao je Pjanić i dodao:

"U posljednje dvije utakmice smo pokazali jedno drugo lice u odnosu na prvi meč protiv Kipra i to ohrabruje. Dat ćemo sve od sebe da se direktno plasiramo na Evropsko prvenstvo".

Centralne figure susreta u Zenici bili su fudbaleri Rome, Pjanić i Nainggolan.

"Ja sam asistirao, a on je dao gol. On je bio sretan večeras, zna i on sam", uz smijeh je zaključio Miralem Pjanić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.