Pljevljak: Želimo pobjedu i učinit ćemo sve da je ostvarimo

Fudbaler Bratstva uoči derbija Prve lige FBiH

Pljevljak: Želimo pobjedu i učinit ćemo sve da je ostvarimo

Derbi kola Prve lige Federacije BiH bit će odigran sutra na stadionu Jošik, gdje će domaći Radnički ugostiti ekipu četvrtoplasiranu ekipu Bratstva.

U taboru tima iz Gračanice vlada optimizam uoči sutrašnje utakmice.

"Radnički je vrlo dobra ekipa, što pokazuje i njihova pozicija na tabeli, ali mi želimo pobjedu i učinit ćemo sve da je i ostvarimo. Moramo biti maksimalno skoncetrisani, kako ne bi primili pogotke iz naših grešaka", kazao je za naš portal ofanzivac Bratstva, Rijad Pljevljak.

Podsjetimo, utakmica između Radničkog i Bratstva na rasporedu je sutra s početkom u 15:30 sati, a pravdu na ovom susretu dijelit će Mirza Kazlagić iz Cazina.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.