Počelo renoviranje svlačionica na Stadionu Grbavica
Foto: Damir Hajdarbašić, fkzeljeznicar.com

UEFA finansirala radove na Željinom stadionu

Počelo renoviranje svlačionica na Stadionu Grbavica

Današnjim danom je započeto renoviranje svlačionica na Stadionu Grbavica, koje će uskoro poprimiti novi i savremeniji izgled.

Sredstva su obezbjeđena od UEFA programa preko NS/FS BiH za unapređenje infrastrukture na stadionima Premijer lige BiH. Izvođač radova je Unigradnja.

Također, danas se nastavila i završna faza radova na prskalicama. U toku je postavljanje spremnika, a teren Grbavice će biti obogaćen savremenim prskalicama.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.