Potvrđeno: Olimpic igra u Tuzli!

Potvrđeno: Olimpic igra u Tuzli!

Olimpic će svoje utakmice igrati u Tuzli, potvrdio je za SportSport.ba predsjednik ovog kluba Nijaz Gracić.

Predsjednik Olimpica Nijaz Gracić danas je boravio sa saradnicima u Tuzli, gdje je dogovorio korištenje stadiona Tušanj za naredna tri mjeseca.

"Da, istina je da smo postigli dogovor i sada je službeno da će Olimpic svoje domaće utakmice igrati na Tušnju. Da se razumijemo, za sada je riječ samo o iznajmljivanju stadiona, a za sve druge vidove saradnje ćemo vidjeti", potvrdio je Gracić za SportSport.ba.

Dugo vremena su se vodili pregovori oko moguće fuzije Olimpica i Slobode, ali do konačnog dogovora ipak nije došlo. Međutim, ukoliko se dolazak Olimpica u Tuzlu pokaže kao uspješan, Gracić bi od naredne sezone mogao svoj klub preseliti u Tuzlu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.